ELÍSABET MARTÍN TORNERO
PROFESOR/A SUSTITUTO/A (TIEMPO COMPLETO)
Departamento de QUÍMICA ANALÍTICA
ESCUELA DE INGENIERÍAS INDUSTRIALES
- Scopus: 55365160800
- Orcid: 0000000289081104
- Índice H: 11
Grupo de investigación
Análisis y Control de Residuos en Alimentos, Fluidos Biológi
Asignaturas
Consulta toda la información investigadora de ELÍSABET MARTÍN TORNERO en el Portal de Investigación.
Tesis:
Publicaciones:
- 2024: Applying multivariate curve resolution modelling combined with discriminant tools on near-infrared spectra for distinguishing between cheese varieties and stages of ripening
- 2024: Fiber optic fluorescence as non-invasive tool to monitor the ripening process of cheeses: Torta del casar and Queso de la Serena
- 2024: Non-destructive fluorescence spectroscopy for quality evaluation of almond oils extracted from roasted kernel
- 2023: Acrylamide–Fat Correlation in Californian-Style Black Olives Using Near-Infrared Spectroscopy
- 2023: E-Nose Quality Evaluation of Extra Virgin Olive Oil Stored in Different Containers
- 2022: Acrylamide mitigation in Californian-style olives after thermal and baking treatments
- 2022: Application of Digital Olfaction for Table Olive Industry
- 2022: Electronic nose application for the discrimination of sterilization treatments applied to Californian-style black olive varieties
- 2022: Evaluation of the olfactory pattern of black olives stuffed with flavored hydrocolloids
- 2022: Fluorescence Monitoring Oxidation of Extra Virgin Olive Oil Packed in Different Containers
Proyectos de investigación:
- 31/12/2021: AYUDA AL GRUPO DE INVESTIGACIÓN DENOMINADO "INNOVACIÓN EN ACEITUNAS, ACEITES Y PRODUCTOS FERMENTADOS". - Investigador
- 09/02/2019: ESTRATEGIAS BASADAS EN INNOVACIÓN PARA LA REDUCCIÓN DE ACRILAMIDA EN ACEITUNAS NEGRAS OXIDADAS - Investigador
- 29/05/2018: GRUPO ANAYCO - Investigador
- 29/05/2018: GRUPO ANAYCO - Investigador
- 03/06/2017: LA FOTOLISIS DE OZONO COMO PROCESO DE OXIDACIÓN AVANZADA PARA ELIMINAR CONTAMINANTES DEL AGUA - Investigador